Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας – Πικερμίου ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου βρέθηκε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής της Παράταξης “Δύναμη Ανάπτυξης”, μαζί με αντιπροσωπεία της παράταξης. Κατά τη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της δομής, καθώς και τις δράσεις της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης” έχει ως εξής:

Επισκεφτήκαμε στις 2 Ιουλίου 2024, ως παράταξη, το κέντρο επιχειρήσεων με επικεφαλής τον Ανδρέα Βασιλόπουλο. Συζητήσαμε με το προσωπικό, ενημερωθήκαμε για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις ανάγκες τους. Διαπιστώσαμε από κοινού την ανάγκη ενημέρωσης και εκπαίδευσης τοπικών φορέων και δημοτών, ενόψει μίας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου με ολοένα αυξανόμενη ανησυχία για την εκδήλωση πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Μετά την επίσκεψη ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δήλωσε: 

“Σε επιφυλακή η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, με έμπειρους και ικανούς δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές. Δεν αρκεί όμως το φιλότιμο των παιδιών. Ως Δήμος οφείλουμε να τους παρέχουμε υποστήριξη με τεχνικά μέσα, με εκπαίδευση, με αναγνώριση της υπερπροσπάθειας που κάνουν. Η συνεργασία όλων μας είναι παραπάνω από επιβεβλημένη”.