Στηρίζουν Κανλή

Στηρίζουν Κανλή οι Ηρακλής Γκότσης, Όλγα Κατημερτζή, Γιάννης Κολμανιώτης, Βασίλης Καλογερόπουλος, Άγγελος Μελεμενής.

..

5 αυτοδιοικητικά στελέχη, μεταξύ άλλων 4 υποψήφιοι Δήμαρχοι σε προηγούμενες εκλογές στηρίζουν Χρήστο Κανλή και χαρακτηρίζουν όνειδος τη διοίκηση Θωμαϊδου.

..

Η δήλωση

..

Εμείς που υπογράφουμε, δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον υποψήφιο δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΝΛΗ και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

..

Πιστεύουμε πως ο Χρήστος Κανλής, έχει αποδείξει πως έχει τη γνώση, την εμπειρία, το ήθος και το δημοκρατικό πνεύμα συνεργασίας και με τους συνεργάτες του αλλά και με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αρετές που είναι απαραίτητες και εγγυώνται την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων που ακυρώθηκαν βίαια και αναίτια από την σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα των θεσμικών οργάνων του Δήμου, το σεβασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο, τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους και όλους τους πολίτες της Νέας Ιωνίας.

..

Η 4ετία της κας Θωμαίδου αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για τις δημοκρατικές παραδόσεις της πόλης μας και πρέπει να ΛΗΞΕΙ.

..

Καλούμε κάθε Ιωνιώτη και Ιωνιώτισσα να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να ψηφίσει «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», να ψηφίσει ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΝΛΗ.