Στηρίζει Βασίλη Καραβάκο το Πράσινο Κίνημα

Τον Βασίλη Καραβάκο και τη «Συμμαχία Πολιτών» στηρίζει το Πράσινο Κίνημα για τις δημοτικές εκλογές στη Μεταμόρφωση, αναφέροντας πως έτσι μεγαλώνει «η πλατιά κοινωνική και αυτοδιοικητική συμμαχία».

Με δήλωση του ο συμπρόεδρος του Κινήματος , Κώστας Καλογράνης επεσήμανε τα εξής: «Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Πολιτικο Συμβούλιο μας για να επικυρώσουμε το πρώτο πακέτο στηρίξεων που θα ανακοινώσουμε όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στο Δήμο Μεταμόρφωσης η ομόφωνη εισήγηση αφορά τη “Συμμαχία Πολιτών” με υποψήφιο Δήμαρχο το Βασίλη Καραβάκο.

Στην απόφασή μας έπαιξαν ρόλο τα θέματα που έχει αναδείξει σχετικά με την ανακύκλωση, με τη διαχείριση απορριμμάτων, με την προστασία του Κηφισού, με τη ζωοφιλία, με τη χρηστή οικονομική διαχείριση, με την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, με τις ανάγκες της νεολαίας της πόλης και γενικότερα με την προστασία του κοινωνικού ιστού της Μεταμόρφωσης. Θα ενισχύσουμε την “Συμμαχία Πολιτών” με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και θα βοηθήσουμε στο πρόγραμμα της παράταξης εντάσσοντας τις σύγχρονες πράσινες πολιτικές που είναι απαραίτητες για την πρόοδο της πόλης και υπάρχουν και τα ανάλογα χρηματοδοτικά εργαλεία για να υλοποιηθούν.»

Το Πράσινο Κίνημα αναφέρει επίσης ότι θα κατεβάσει ξανά, για δεύτερη φορά και Περιφερειακή Παράταξη την “ΑΤΤΙΚΗ -Πράσινη Περιφέρεια“, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Νίκο Παπαδάκη.Το 2019, εξέλεξε δύο περιφερειακούς συμβούλους, στην Αττική.