Στην Κάτω Πεύκη ο Μ. Ψυχάλης

Τις περιοδείες στις γειτονιές συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος.

“Παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας” δηλώνει με ανακοίνωσή του:

Παρουσιάζουμε στους δημότες το πλάνο μας για βελτίωση της καθημερινότητας

Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις γειτονιές της Κάτω Πεύκης είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις. Αυτό είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», που συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Κορίνθου & Λέρου.

Οι δημότες αναφέρθηκαν στα πολλά και σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερα την ασφυκτική έλλειψη θέσεων στάθμευσης, την πλημμελή καθαριοτητα και τον ελλιπή ηλεκτροφωτισμό, ενώ μείζον θέμα για την περιοχή, είναι η διακοπή των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας κατά τις απογευματινές ώρες. Πρόβλημα, μάλιστα, παρατηρείται και σε επίπεδο ασφάλειας, καθώς η απουσία ελέγχου, οδηγεί στο φαινόμενο πολλοί οδηγοί να αγνοούν την οδοσήμανση και να κινούνται αντίθετα στους δρόμους, με συνέπεια να εγκυμονούν κίνδυνοι για τροχαία ατυχήματα.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε.

«Η Κάτω Πεύκη, όπως και η περισσότερες γειτονιές της πόλης μας, πονά. Οι κάτοικοι ζητούν άμεσες λύσεις. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να καταγγέλλουμε. Συνεχίζουμε να ακούμε και να καταγράφουμε προβλήματα, να συζητάμε τις ανάγκες και να σχεδιάζουμε παρεμβάσεις. Παρουσιάζουμε βήμα προς βήμα το πλάνο μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων με άμεσες επενδύσεις σε προσωπικό και εξοπλισμό. Καλούμε τους δημότες να μας εμπιστευθούν!»