Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10.00′ έως τις 14.00′ στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) – Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ένα μάθημα, κυριολεκτικά, ζωής για όλους όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 14.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ) θα δείξουν στους πολίτες βασικές οδηγίες Πρώτων Βοηθειών, όπως η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καθώς και λοιπές τεχνικές για το τι κάνουμε σε περίπτωση παρόμοιας ανάγκης.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν ενώ όσοι το παρακολουθήσουν θα λάβουν σχετική βεβαίωση. Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102724045 (εσωτ.8, αρμόδια υπάλληλος Ελένη Πορτοκάλη)

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε μια συνεργασία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και του ΚΕΠ Υγείας του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου.