Σε εξέλιξη οι συναντήσεις του “Εθελοντούμε”

Από τη συνάντηση με τη ΝΔ

Συναντήθηκαν με στελέχη της ΝΔ οι άνθρωποι του “Εθελοντούμε”

Ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Πρόεδρος Παρασκευάς Λειβαδαρος και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Γκοτσόπουλος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε» στα πλαίσια των προγραμματισμένων ραντεβού με κυβερνητικά στελέχη, πολιτικά κόμματα, με φορείς και συλλόγους του αναπηρικού κινήματος, υλοποίησαν την Τρίτη 20 Φεβ 24 ραντεβού με τον Γραμματέα ΑμεΑ της ΝΔ κ. Κώστα Λολίτσα.

Στη συνάντηση ήταν επίσης η Αναπληρώτρια Γραμματέας κα. Έλσα Καραγεώργου και με η Γραμματέας ποιότητας ζωής και εθελοντισμού της ΝΔ κα. Πίστη Κρυσταλλίδου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

..

Ενημέρωσαν για τις δράσεις του Συλλόγου και συζητήσαν τα κοινά πεδία δράσεων με κάθε Γραμματεία, προς όφελος των συμπολιτών μας με κάθε είδους αναπηρία, έχοντας παράλληλα ως γνώμονα τον εθελοντισμό ως στάση ζωής και μέγιστο τρόπο προσφοράς σε κάθε πολίτη.

Ανταλλάξαν απόψεις για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ, συζητήσαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος συνεργασίας και για την ανάπτυξη της κουλτούρας της συμπερίληψης και του εθελοντισμού.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την θερμή υποδοχή και τις συμβουλές.