Απάντηση δια του σημερινού αντιδημάρχου

Με ανάρτηση του 2019, του σημερινού αντιδημάρχου Σ. Παπαμιχαήλ απαντά ο πρ. Δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος στην ανακοίνωση Μυλωνάκη για την πλατεία του Αη Γιάννη.

..

Με επιβεβαιώνει ο κ. Μυλωνάκης” αναφέρει.

Η ανακοίνωση:

Ο κ. Μυλωνάκης πριν προλάβει «να στεγνώσει το μελάνι» της σημερινής μου ανάρτησης, με επιβεβαίωσε.

Έγραψα, πριν λίγες ώρες, ότι τσακώνεται με τον κ. Ζορμπά για τις εργασίες στην Πλατεία Αγ. Ιωάννου, ενώ οι δυο του «αγκαλιά» ακύρωσαν το 2019 την εξαιρετική δημοπρατημένη στη θητεία μας, ανάπλαση της ίδιας Πλατείας.

Στην απάντηση του, μάλιστα, χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα επιχειρήματα του κ. Ζορμπά:

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου (όπου ο κ. Μυλωνάκης ψήφισε μαζί με τον κ. Ζορμπά την ακύρωση του έργου, αντίθετα με τις ψήφους Σταθόπουλου, Οικονόμου και Γκόνη), το αρμόδιο ελεγκτικό τμήμα της Περιφέρειας Αττικής … , η εργολαβική εταιρεία … , ο εξωραϊστικός σύλλογος «Άγιος Ιωάννης» …

ΟΛΑ τα επιχειρήματα του κ. Ζορμπά.

Και στο τέλος η απόλυτη απρέπεια: «Ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός» γράφει ο κ. Μυλωνάκης.

Λυπάμαι πραγματικά.

Ήταν μια εξαιρετική ανάπλαση, ένα έργο μας που είχε χρηματοδότηση, αντίθετα με το τωρινό που το πληρώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, και που θα είχε ολοκληρωθεί το 2020 και θα το χαίρονταν από τότε οι κάτοικοι.

ΥΓ: Έγραψε, τότε, Δημοτικός μας Σύμβουλος, που σήμερα είναι Αντιδήμαρχος του κ. Μυλωνάκη:

«Η προσπάθεια των κ. Ζορμπά – Μυλωνάκη να σβήσουν το αποτύπωμα της Δημοτικής Αρχής της ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και του τ. Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου κλιμακώνεται επικίνδυνα για την πόλη.

Έτσι, μετά την απόφαση τους για κατάργηση του ανοικτού πολιτιστικού χώρου ταινιών, συναυλιών και παραστάσεων στο ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» έλαβαν νέα απόφαση. Τη ματαίωση της ανάπλασης της πλατείας Αγίου Ιωάννου.

……………………………………

Σήμερα, οι κ. Ζορμπάς -Μυλωνάκης ανέλαβαν πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία ουδείς δημότης/κάτοικος ανέθεσε σε αυτούς. Αν –ο μη γένοιτο– υπάρξει πλήρες αδιέξοδο, θα πρέπει επίσης να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Διότι, οι πολίτες επιθυμούν συνέχεια στο έργο και όχι εμπάθειες, που τελικά αποβαίνουν σε βάρος τους.»