Σε εκδηλώσεις στην πόλη ο Βασίλης Καρδάσης

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σε τρεις εκδηλώσεις κοπής πίτας παραβρέθηκαν τα στελέχη της “Πρωτοβουλίας Πολιτών”, μεταφέροντας τις ευχές των μελών της παράταξης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Βασίλης Καρδάσης παρευρέθηκε χθες 12-02-2023, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κατοίκων του Ηλιακού χωριού , όπου ο πρόεδρος τους κος Σταυρόπουλος Ιωάννης αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του. Ο Βασίλης Καρδάσης ευχόμενος καλή χρονιά συνάντησε  παλαιούς γνώριμους και φίλους από την περιοχή που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Την Πρωτοβουλία Πολιτών,μαζί με τον Βασίλη Καρδάση, εκπροσώπησαν και οι : Εύα Βατσακλή-Παπαδημούλη, Δημήτρης Ιακωβίδης, Ερμιόνη Ηλιάδου

Με μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, χθες 12-02-2023, του γυμναστικού συλλόγου ΓΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Από την Πρωτοβουλία Πολιτών και εκπροσωπώντας τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καρδάση, ευχές στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και το αθλητικό τους πνεύμα και ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου για την προσφορά τους .

Η στήριξη στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και η ενθάρρυνση του σωματειακού αθλητισμού, προτεραιότητά μας για εμάς και τα παιδιά μας .

Την Πρωτοβουλία Πολιτών εκπροσώπησαν οι: Καρφόπουλος Παναγιώτης , Διαμάντης Κώστας, Σκαμάκης

Με μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, χθες 12-02-2023 ,του ιστορικού συλλόγου ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ .

Από την Πρωτοβουλία Πολιτών και εκπροσωπώντας τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καρδάση, ευχές στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και το αθλητικό τους πνεύμα και ευχαριστίες στα μέλη του ιστορικού συλλόγου για την προσφορά τους .

Η στήριξη στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και η ενθάρρυνση του σωματειακού αθλητισμού, προτεραιότητά μας για εμάς και τα παιδιά μας .

Την Πρωτοβουλία Πολιτών εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι : Μανταίος Στέλιος, Σιρέτη Μαρία , Σουλόπουλος Γιώργος , Τερζόπουλος Νίκος