Με τη “Δύναμη Ανάπτυξης” και η Μαρία Βάσκου

Από το γραφείο τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καλωσόρισμα του επικεφαλής και υποψήφιου Δήμαρχου Ραφήνας – Πικερμίου,Ανδρέα Βασιλόπουλου προς τη Μαρία Βάσκου:

Άλλη μία δυναμική γυναίκα στη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η Μαρία Βάσκου κατοικεί κοντά στο Μελτέμι και εργάζεται στο κατάστημα της εταιρείας «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» στη Ραφήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου για το Σύνδρομο Asperger (ΕΛ.Σ.Σ.Α.) και υπέρμαχος των ίσων ευκαιριών. Μαζί με τον σύζυγο και τον γιό της, συμμετέχουν σε δράσεις και εκδηλώσεις σχετικές με την ενημέρωση και τη στήριξη των γονέων, ενώ με την πολυεπίπεδη δράση της συμβάλλει αποτελεσματικά, ώστε ο Δήμος μας να βρίσκεται πάντα σε επαφή με σημαντικούς φορείς, που στόχο έχουν τη στήριξη και την ένταξη των παιδιών στη σύγχρονη κοινωνία.

Μαζί με την Μαρία, από το 2023, στοχεύουμε στην εφαρμογή του νέου και δυναμικού προγράμματος κοινωνικής πολιτικής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, το οποίο επιπλέον περιλαμβάνει και τη δυνατότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αξιοποιεί αποτελεσματικά τα δεκάδες ευρωπαϊκά προγράμματα που διατίθενται για τέτοιους σκοπούς. Περιλαμβάνει όμως και την ενεργό συμμετοχή των τοπικών φορέων και συλλόγων, που θα κληθούν για να διαχειριστούμε μαζί τη βοήθεια που θα προσφέρουμε στις ευαίσθητες ομάδες των συμπολιτών μας, που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.