ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στις 21 Μαΐου μπαίνουμε στη Βουλή!

Από το γραφείο τύπου του Πράσινου Κινήματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση δήλωση του συμπροέδρου του Κινήματος, Κώστα Καλογράνη:

Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Κώστας Καλογράνης, έκανε την εξής δήλωση:

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα, στην Ε.Ε. που δεν εκπροσωπείται ο “πράσινος χώρος” στο εθνικό κοινοβούλιο. Στις 21 Μαΐου, θα διορθωθεί αυτή η πολιτική ανορθογραφία. Το Πράσινο Κίνημα, θα εκπροσωπήσει τον “πράσινο χώρο” στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για να προστατέψουμε το περιβάλλον, για να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό, για να προασπίσουμε τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τους δανειολήπτες. Για τον αγροτικό κόσμο και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Για το πράσινο επιχειρείν και τη νεολαία. Με οδηγό τις εκλογικές επιτυχίες στην αυτοδιοίκηση του 2019, την πλατιά κοινωνική συμμαχία που έχουμε δημιουργήσει και το επεξεργασμένο πρόγραμμα που έχουμε. Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών.

Στις 21 Μαΐου, ούτε με τους δήθεν αριστερούς,ούτε με τους δήθεν άριστους”.