Πραγματοποιήθηκε στο ΠΠΙΕΔ η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση του Δήμου

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη παιδική μουσικοθεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο ΠΠΙΕΔ, με την συμμετοχή περισσότερων από 150 παιδιών οικογενειών της πόλης μας!

Ο Αη Βασίλης, ο χιονάνθρωπος, τα ξωτικά, ήταν όλοι εκεί, σε μία πρωτότυπη, κωμική, διαδραστική και πολύ εορταστική Χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Η παράσταση “Ο Άη Βασίλης κάνει δίαιτα” από το “Θέατρο Αερόπλοιο – Τόπος Αλλού”, μια γλυκιά διασκεδαστική και συνάμα διδακτική ιστορία ανάμεσα σε έναν πρωτότυπο Άη Βασίλη, έναν “αλλιώτικο” χιονάνθρωπο και το βασίλειο των “ιδιαίτερων” παιχνιδιών!

Όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πρωτότυπα σκηνικά και κοστούμια, τραγούδια, χορευτικά, με την συμμετοχή και των παιδιών!

Μετά από την παράσταση ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά με:

• το ξωτικό για μπαλονοκατασκευές

• το ξωτικό για Face Painting

• μεγάλο σιντριβάνι με ζεστή σοκολάτα και λιχουδιές

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, οι Αντιδήμαρχοι, τα στελέχη της δημοτικής αρχής και του Π.Π.Ι.Ε.Δ. εύχονται σε όλα τα παιδιά, σε όλες τις συμπολίτισσές μας και σε όλους τους συμπολίτες μας, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024! Με υγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα.

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στο: www.dimosfx.gr