Δεν προσκλήθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων στη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

Όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων, η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων δεν προσκάλεσε την Ένωση στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων έχει ως εξής:

Η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Βριλησσίων παραδοσιακά διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των αποφοίτων των Λυκείων της πόλης μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εξαίρεση ήταν η διετία των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, κατά την οποία δεν έγινε βράβευση των επιτυχόντων.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται πάντοτε με τη στήριξη και αρωγή των Συλλόγων Γονέων των δύο Λυκείων της πόλης μας. Και φέτος από πλευράς του Δήμου Βριλησσίων ζητήθηκε αυτή η στήριξη από τους Συλλόγους Γονέων του 1ου και του 2ου Λυκείου, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν.

Ξεχάστηκαν όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι του Δήμου Βριλησσίων και φέτος ήταν η πρώτη φορά που δεν προσκλήθηκαν εκπρόσωποι των γονέων της πόλης μας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου…(Δείτε ΕΔΩ ανακοινωση)

Ανοργανωσιά ή μικροψυχία; Όποιοι και να είναι οι λόγοι για τον αποκλεισμό των θεσμικών εκπροσώπων των γονέων από μια εκδήλωση προς τιμήν της μαθητικής κοινότητας της πόλης μας, πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια.

Εμείς οι γονείς, μπορεί να προβληματιζόμαστε με τον άκομψο τρόπο με τον οποίο επιλέγει να κλείσει τη θητεία της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε, όμως, πάντα «παρόντες» σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τη σχολική κοινότητα και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα σχολεία και την παιδεία που αξίζει στα παιδιά μας!