Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Κ.Ο. Αμαρουσίου του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε αγωνιστικό κλίμα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η προεκλογική συγκέντρωση της Κ.Ο. Αμαρουσίου του ΚΚΕ την Τρίτη 30 Μαΐου στην πλατεία του Σταθμού ΗΣΑΠ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κ.Ο. Αμαρουσίου του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Σε αγωνιστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου το απόγευμα στην πλατεία του Σταθμού ΗΣΑΠ στο Μαρούσι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Κ.Ο. Αμαρουσίου του ΚΚΕ.

Τη συγκέντρωση άνοιξε χαιρετίζοντας ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου , Κώστας Δράκος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Γουλιάμος , υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος στην ομιλία του σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι  “Σήμερα, στο τέλος του πρώτου τέταρτου του 21ου αιώνα, όπου οι κεφαλαιοκρατικές αντιθέσεις οξύνονται στο έπακρο και η οικονομία πολέμου κυριαρχεί ενώ η κατάσταση των λαϊκών μαζών συνεχώς χειροτερεύει, έρχεται διαρκώς στο μυαλό η φωνή του Shakespeare : “ξεχαρβαλώθηκε η ζωή μας”.

Ο Κώστας Γουλιάμος κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου του κόμματος, ώστε μετά τις εκλογές το ΚΚΕ μα είναι ακόμα πιο ισχυρό και με νέες δυνάμεις στους αγώνες που έρχονται.

Τέλος το λόγο πήρε η βουλευτής Βορείου Τομέα του ΚΚΕ , Αφροδίτη Κτενά απευθύνοντας στους παρευρισκόμενους κάλεσμα συμπόρευσης και στήριξης του ΚΚΕ παντού.