Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της Πρωτοβουλίας Πολιτών

Από το γραφείο τύπου της Πρωτοβουλίας Πολιτών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου η εκδήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καρδάση και της Πρωτοβουλίας Πολιτών, όπου παρουσιάστηκε η πρώτη ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και βασικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο Βασίλης Καρδάσης με μεστό και καθαρό λόγο παρουσίασε το όραμα του για μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη, για την αξία που δίνει στην αισθητική και την ηθική της διοίκησης και την αξιοποίηση ανθρώπων με βάση την αξιοκρατία και τις ικανότητες τους, για την προσπάθεια που θα γίνει για την δημιουργία κουλτούρας συναινέσεων και συνεργασιών και για την αδιαπραγμάτευτη απόφαση του για διαφάνεια και χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.

Παρουσίασε την ολοκληρωμένη πρόταση που έχει για την Λεωφ. Κύμης ώστε οι εργασίες που θα γίνουν να έχουν την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στη ζωή των κατοίκων και τα αντισταθμιστικά που θα διεκδικήσει ο Δήμος να είναι τα μέγιστα δυνατά.

Μίλησε για το όραμα της ενοποίησης των χώρων πρασίνου της πόλης με την διαμόρφωση ενός περιπάτου χιλιομέτρων με διαμορφωμένους σύγχρονους χώρους, όραμα που πραγματικά θα αλλάξει την ποιότητα ζωής όσων ζουν στην πόλη.

Παρουσίασε το όραμα του για παρεμβάσεις στον χώρο του πολιτισμού με μόνιμη έκθεση γλυπτών στο κτήμα Τζερμιά, μουσείο Γειτονιάς, θερινό κινηματογράφο, ανάδειξη του έργου του Μανόλη Αναγνωστάκη με διοργάνωση τακτικού επιστημονικού συνεδρίου και άλλες δράσεις.

Ακολούθησε η παρουσίαση της πρώτης ομάδας Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με αρκετά νέα πρόσωπα με πλούσια βιογραφικά και καταξιωμένα στον επαγγελματικό τους χώρο.

Η βραδιά έκλεισε με ένα μικρό κέρασμα από τους ανθρώπους της Πρωτοβουλίας όπου δόθηκε σε όλους η ευκαιρία για καλύτερη γνωριμία και συζήτηση σε πιο χαλαρή διάθεση.