Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Χαλάνδρι με ομιλητή τον Δημ.Κουτσούμπα

Από την Κ.Ο. Βορείου Τομέα του ΚΚΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο «Μ. Παπαδάκης», στο Χαλάνδρι, μίλησε το πρωί της Κυριακής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε μια μαζική και μαχητική συγκέντρωση, όπου η νεολαία έδινε τον τόνο καθ’ όλη τη διάρκεια.

«Ισχυροποιήστε το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας! Για να είστε εσείς οι ίδιοι αύριο πιο δυνατοί! Για να δυναμώσει η προοπτική των μεγάλων ανατροπών που έχουμε ανάγκη εμείς και τα παιδιά μας! Μόνοι τους και όλοι μας! Τέρμα οι διπλοί εκβιασμοί! Κάτω τα ψευτοδιλήμματα! Μπορούμε να κάψουμε όλα τα αντιλαϊκά σενάρια! Μπορούμε να βαδίζουμε χέρι- χέρι στο δρόμο της τιμής και του χρέους, στο δρόμο της ελπίδας και του αγώνα», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Κώστας Γιαννόπουλος, γραμματέας Βορείου τομέα και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, ο οποίος παρουσίασε τους υποψηφίους του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους υποψήφιους στον Βόρειο Τομέα, Κώστα Γουλιάμο, καθηγητή τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και τ. Πρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Γιώργο Πομάσκι, ομοσπονδιακό προπονητή στίβου.

Στην συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος. Συγκεκριμένα, οι Δ. Τσακνής, τραγουδοποιός και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Γ. Παπαζαχαριακης, συνθέτης και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, Κ. Παπασωτηρίου, έμπορος και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, Αφρ. Κτενά, πανεπιστημιακός και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα, Πάνος ζάχαρης, σκιτσογράφος και υποψήφιος βουλευτής Ά Αθήνας, Γ. Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α. και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΚΚΕ.

Επίσης, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού κ.ά όπως οι  Γ. Μήλιος, πανεπιστημιακός, Γ. Κουτσογιαννόπουλος, ομοσπονδιακός προπονητής, Χ. Ματζαφος, μέλος ΔΣ ΣΕΠΚΑ, Γρ. Βασίλας, μουσικός, Ν. Αποσκιτής, ταμία του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων, δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι μαζικών φορέων και σωματείων της περιοχής, καθώς και παλαίμαχοι αγωνιστές τους οποίους η οργάνωση θα τιμήσει σε ξεχωριστή εκδήλωση που προγραμματίζει.

Από το ΚΚΕ ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ και ο Ιάσονας Φανός, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ και μέλος του Γραφείου του ΚΣ.

Από τον χώρο της Τοπικής Διοίκησης οι Α. Γκιζιωτης, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Λούλα Καρατζά, δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου, Δ. Λάμπρου δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντ. Ρεκλείτης, δημοτικός σύμβουλος Χολαργού, Γ. Ρεμούνδος, δημοτικός σύμβουλος Χολαργού, Γ. Βήττος, δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων, Μ. Καρλατήρα, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, Σπ. Κωνσταντάς, δημοτικός σύμβουλος Μελισσίων, Τ. Παντελόγλου, δημοτικός σύμβουλος Διονύσου, Αντ. Μήλας, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς – Ερυθραίας, Τ. Ευσταθίου και Σούλα Μάζη, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου, Χρ. Κασίμης, πρώην δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσος. 

Παραθέτουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών: 

 • Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ
 • Αγγελίδης Νίκος, δημοσιογράφος
 • Γουλιάμος Κώστας, καθηγητής, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και τ. πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
 • Κουρή Γεωργία, παιδαγωγός στην Ειδική Αγωγή και πρόεδρος των εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή
 • Κτενά Αφροδίτη, καθηγήτρια Πανεπιστημίου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ
 • Λιάκου Ντιάνα, νηπιαγωγός, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»
 • Μποτζιολή Ελένη, φιλόλογος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και δημοτική σύμβουλος Νέας Ιωνίας
 • Παπαζαχαριάκης Ιωάννης, συνθέτης και ενορχηστρωτής
 • Παπαιωάννου Καλλιόπη, αρχιτέκτονας, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ
 • Παπασωτηρίου Κώστας, έμπορος
 • Παρασκευόπουλος Κώστας,  μουσικός φιλαρμονικής ορχήστρας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου,
 • Περάκης Αλέκος, τεχνικός ΟΤΕ και πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ
 • Πλατανιά Ευαγγελία, πτυχιούχος ιστορίας – αρχαιολόγος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της ΑΣΓΜΕ
 • Ρίτσου Έρη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και κόρη του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου
 • Σαλταπίδας Χρήστος, πλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού
 • Σερετάκης Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας, γγ της Ένωσης Γονέων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
 • Τσίγκα Βούλα, φιλόλογος – νηπιαγωγός και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων παιδικών σταθμών Ν. Ιωνίας
 • Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, εκτελωνιστής, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γαλατσίου