Μάριος Ψυχάλης: Ανοιχτές οι πόρτες μας για όλους

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Μπροστά+”, Μάριος Ψυχάλης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Την Τετάρτη 22.02.2023 πραγματοποιήθηκε μια μεγαλειώδης εκδήλωση, που, τόσο οι φίλοι, όσο και οι πολιτικοί αντίπαλοι, επαληθεύουν ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ ξανά, στο ενιαίο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η επιτυχία του συνδυασμού βρίσκεται στο γεγονός ότι η παράταξη μας έχει αυτοδιοικητικές αρχές και δεν ταξινομεί τους δημότες και τους πολίτες σε «επισήμους» και «κοινούς θνητούς».

Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για όλους όσοι επιθυμούν να ακούσουν τις θέσεις μας, όπως και κανένα στέλεχος της παράταξης μας «δήμος μπροστά+» ουδέποτε έχει εκδιώξει κανέναν πολίτη.

Πρακτικές τέτοιου τύπου δεν αρμόζουν σε εμάς. Βρισκόμαστε μακριά από κάθε είδους διχασμό και απόψεις που προσβάλουν την προσωπικότητα κάθε ατόμου.

Αναληθές δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι η φιλοξενία μας δεν ήταν η δέουσα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, διαψεύδεται τόσο από κάθε παρευρισκόμενο, όπως επίσης και από το οπτικοακουστικό υλικό της εκδήλωσης».