Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εθελοντισμό

Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” η εκδήλωση για τον εθελοντισμό που διοργάνωσε το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σώματος Εθελοντών έχει ως εξής:

Το Σώμα Εθελοντών σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττ. οργάνωσε εκδήλωση με θέμα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» το Σάββατο 9.12.2023.

Διαβάστε κι αυτό:

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

1. Η κα. Νίκη Νικολοπούλου από τον Ε.Ε.Σ. Τομέα Σαμαρειτών

2. Η κα. Κατ. Νικοπούλου από ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

3. Ο θρύλος του μπάσκετ και πρότυπο για τους νέους αθλητές ΠΑΝ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

4. Ομάδα Αθλητών του Α.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ

5. Ο αγαπημένος ηθοποιός ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

6. Η παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων ΜΑΝΕΣΗ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ν.Ιωνίας, Ν.Φιλαδελφείας, Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττ., Γαβριήλ, πατήρ Παΐσιος της Ενορίας Αγ.Νεκταρίου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Αϊβατζίδου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Ιγγλέση , και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Εντεταλμένη Εθελοντισμού Ευγ. Μπαρμπαγιάννη – Αδαμοπούλου, η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παράρτημα ΝΙΦΗΜ Μ. Στασινοπούλου.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην αλληλεπίδραση των τριών σημαντικών αξιών και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στη ζωή μας, ενώ οι αθλητές ΣΑΟΛΙΝ έκαναν επίδειξη δεξιοτήτων και η παιδική χορωδία μας χάρισε όμορφα τραγούδια μέσα στο πνεύμα της εκδήλωσης.

Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση του κόσμου που δείχνει έμπρακτα ότι οι έννοιες του εθελοντισμού σε σχέση με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αποτελούν το ερέθισμα των ατόμων να μεταπηδήσουν από το εγώ στο εμείς μέσα από την συνεργασία την αλληλεγγύη και την προσφορά.