Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τις εξαρτήσεις

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του ΟΚΑΝΑ για τις εξαρτήσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου  στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Λυκόβρυσης – Πεύκης και τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) με θέμα : «Ενδυναμώνουμε το Γονεϊκό Ρόλο – Προλαμβάνουμε τις Εξαρτήσεις Προάγουμε την Ψυχοκοινωνική Υγεία».

Ο Ο.ΚΑ.ΝΑ., αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και εξαρτητικών συμπεριφορών στη χώρα. Ο Οργανισμός με τις υπηρεσίες του στοχεύει στην ολιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης, εστιάζοντας στους πυλώνες της πρόληψης, της μείωσης της βλάβης, της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης. Παράλληλα, ο ΟΚΑΝΑ αναλαμβάνει δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποστιγματοποίηση των εξαρτημένων ατόμων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Κατερίνα Φασουλά και την πρόεδρο της επιτροπής του καταργούμενου νομικού προσώπου του ΚΟΙ.Π.Α.Π. Μαρία – Μαρήλια Νικολαϊδου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δηλώνει σχετικά:

«Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εσπερίδα παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Παρασκευής που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων του δήμου μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) Είμαστε δίπλα σε κάθε ενημερωτική εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Χρήστο Αντωνακέλη καθώς και όσους συνέβαλαν στην εξαιρετική οργάνωση».