Πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης δώρων του “Όλοι Μαζί Μπορούμε “

Και του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας. Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδελφείας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του Δήμου μας και του “Όλοι Μαζί Μπορούμε “, για συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων, για τα παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί καταφέραμε να «κατακλύσουμε» τον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας με δεκάδες κούτες, με παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί αυτές τις γιορτινές μέρες, το κάθε παιδί!

Σε αυτή την ξεχωριστή και όμορφη δράση παρευρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Χρήστος Κοπελούσος, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Σαραντόπουλος, μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και πολλά ακόμη στελέχη της δημοτικής αρχής και του Δήμου.

Ήδη τα δώρα συσκευάζονται από τους εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας, ώστε ο «Αη Βασίλης» να τα μοιράσει τις επόμενες ημέρες στα παιδιά των συμπολιτών μας που είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές μας δομές.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τους Εθελοντές του «Όλοι μαζί μπορούμε» για την εξαιρετική οργάνωση της δράσης, και φυσικά τους δεκάδες συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους.

Χωρίς την συμβολή όλων σας, καμία τέτοιου είδους δράση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!