Στην Έκθεση Δημιουργών Τέχνης η “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας”

Αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Νικηφόρο Κωνσταντίνου, επισκέφθηκε την έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στο Ηλιακό Χωριό, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξη στις δημιουργίες των τοπικών καλλιτεχνών – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Παράταξης

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλης μας” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου και μέλη της παράταξης «Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας» τίμησαν με την παρουσία τους στην «Έκθεση και Bazaar Δημιουργών Τέχνης» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό χωριό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο επικεφαλής και μέλη της παράταξης, αγόρασαν δημιουργίες και συνομίλησαν με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες του Δήμου μας. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν μια ευχάριστη ευκαιρία για πολλές και οικονομικές προτάσεις δώρων για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τέτοια γεγονότα θα πρέπει όμως να μην αντιμετωπίζονται περιστασιακά και μόνο ευκαιριακά (λόγω εορτών). Ο Δήμος θα πρέπει προσχεδιασμένα να διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τέτοιες εκθέσεις των ντόπιων καλλιτεχνών στηρίζοντας έμπρακτα τους ταλαντούχους συνδημότες μας.

Ένα ακόμα έλλειμα που φάνηκε από την τελευταία «Έκθεση και Bazaar» ήταν αυτό της διαφήμισης. Όταν διοργανώνει ο Δήμος ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τους δημιουργούς τέχνης του τόπου μας θα πρέπει να το προωθεί ώστε να έχει και την ανάλογη συμμετοχή κόσμου και δημοτών μας. Πρέπει ο Δήμος μέσα από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο με προωθητικές ενέργειες και διαφημίσεις να ενημερώνει τους συνδημότες του αλλά και πολίτες γειτονικών δήμων τιμώντας έτσι τους ντόπιους δημιουργούς και τα έργα τους.

Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε, ως η επόμενη δημοτική αρχή, ότι θα διοργανώνουμε με σχέδιο και πρόγραμμα αυτές τις εκθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε διαφορετικά σημεία του Δήμου μας και θα διαφημίζουμε αυτά τα Bazaar για να προσελκύουμε πλήθος κόσμου από τον τόπο μας αλλά και τους γειτονικούς δήμους.