Ποιους ενόχλησε η στήριξη της Μ. Πατούλη στον Μ. Ψυχάλη;

Πιέσεις, λεκτικές επιθέσεις και προσβολές καταγγέλλει πως δέχεται η παράταξη «Ενωμένοι» και η Μαρίνα Πατούλη μετά τη δήλωση στήριξης προς τον Μάριο Ψυχάλη ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στη Λυκόβρυση – Πεύκη. «Όσο οδεύουμε προς την Κυριακή γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος ο ρόλος που ήλθαν να διαδραματίσουν στον Δήμο μας», λέει χαρακτηριστικά η παράταξη. Φαίνεται πως το «κύμα» στηρίξεων (1,2,3) προς τον επικεφαλής της «Δήμος Μπροστά+» έχει προκαλέσει ενοχλήσεις.

Με τον Μάριο Ψυχάλη και η Μαρίνα Πατούλη

Η παράταξη «Ενωμένοι» σημειώνει:

«Με θλίψη αλλά και έκπληξη παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στον Δήμο μας μετά τη δήλωση στήριξης της παράταξης «Ενωμένοι» στον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και τον Συνδυασμό «Δήμος Μπροστά +».

Με πιέσεις, εκβιαστικά διλήμματα, ανηλεείς επιθέσεις σε υποψηφίους του Συνδυασμού «Ενωμένοι», προσβολές και ευθείες βολές στο πρόσωπο της επικεφαλής του Συνδυασμού, ψευδείς απαράδεκτες δηλώσεις στο διαδίκτυο επιχειρούν την αποδόμηση μας την ίδια ώρα που με κάθε αθέμιτο μέσο ζητούν τη στήριξή μας!

Μέσα στον πανικό τους, όπως φαίνεται καθώς βλέπουν τα σχέδιά τους να ναυαγούν, έχουν χάσει κάθε ίχνος λογικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου πόλωση και διχασμό στον Δήμο μας

Όσο οδεύουμε προς την Κυριακή γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος ο ρόλος που ήλθαν να διαδραματίσουν στον Δήμο μας. Θα τους το επιτρέψουμε;»