Και ο Παναγιώτης Ιωάννου στηρίζει τον Μάριο Ψυχάλη

Πληθαίνουν οι στηρίξεις προς την υποψηφιότητα του Μάριου Ψυχάλη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών και ο Παναγιώτης Ιωάννου, μετά από ομόφωνη απόφαση της «Νέας Δημιουργίας», καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν την παράταξη «Δήμος Μπροστά+». Νωρίτερα και η Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει πως συντάσσεται με τον Μάριο Ψυχάλη.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ιωάννου σημειώνει:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στιγμές, άλλοτε ευχάριστες, άλλοτε στενόχωρες, που όμως είναι αυτές που δίνουν την γοητεία και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του καθένα από εμάς.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών τόσο για την παράταξη «Νέα Δημιουργία», όσο και για εμένα προσωπικά ήταν απογοητευτικό και σίγουρα μη αναμενόμενο. Σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αγωνιστήκαμε με εντιμότητα και σεβασμό σε όλους τους συνυποψηφίους μας, παρουσιάζοντας με κάθε τρόπο το πρόγραμμά μας για την πόλη.

Οι θέσεις μας τέθηκαν στην κρίση των δημοτών μας. Οφείλουμε να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να συγχαρούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, ανταμείβοντας την προσπάθειά μας, έστω κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ώστε η παράταξή μας να εκλέξει εκπρόσωπο στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας όλο μου το «είναι» για να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να την δω να προοδεύει.

Αυτό θα κάνω και τώρα, έστω και μακριά από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Η προσφορά, άλλωστε, δεν περιορίζεται μέσα σε μία αίθουσα. Δεν καθορίζεται από αξιώματα και θέσεις ευθύνης.

Θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όλους σας.

Στη ζωή υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα και, μάλιστα, για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Oφείλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντί σας για τον ποιον από τους δύο υποψηφίους δημάρχους η παράταξη «Νέα Δημιουργία» και εγώ θα στηρίξουμε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και την παράταξη «δήμος Μπροστά+». Γνωρίζω τον Μάριο από όταν ήταν παιδί και, πραγματικά, θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει τον Δήμο μας την επόμενη πενταετία.

Αγαπά την πόλη, γνωρίζει κάθε κύτταρό της και έχει αποδεδειγμένη διάθεση να προσφέρει. Παράλληλα, σε αυτό το ρόλο που θα κληθεί να αναλάβει, δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του άξιους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν την απαραίτητη αλλαγή στην πόλη μας.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη της «Νέας Δημιουργίας», που παραβρέθηκαν σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σας καλέσω να προσέλθετε στις κάλπες την Κυριακή και να επενδύσετε την ψήφο σας στο μέλλον της πόλης μας, αφήνοντας στην άκρη την όποια κομματική σας «ταυτότητα».

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι η αποχή δεν είναι λύση, ούτε διαμαρτυρία.

Οι κοινωνίες προχωρούν μόνο από όσους αποφασίζουν να είναι ενεργοί πολίτες.

Σας ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι έως σήμερα και σας εύχομαι καλή ψήφο.