Στ. Πέτσας: “Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει” – “1500€ το μήνα για να επιβιώσεις” (video)

|||

|||

..
..
..


Σε μια τουλάχιστον κυνική δήλωση προχώρησε ο
Στέλιος Πέτσας σχετικά με τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο και την ενέργεια. “ Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνειδήλωσε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Στέλιος Πέτσας είπε μεταξύ άλλων ότι «έχει αυξηθεί 1.200% η τιμή του φυσικού αερίου. Και λέμε, έχουμε τη δυνατότητα αν μετακινηθείτε σε κάτι άλλο που είναι φθηνότερο, τότε θα σας βοηθήσουμε. Είναι λαϊκισμός όταν αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα. Χρειάζεται να δείχνουμε μια προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει. Η πορεία όλων μας εξαρτάται από το πόσο προσαρμοζόμαστε στις δύσκολες συνθήκες. Όταν πέφτουν βόμβες στη γειτονιά μας πρέπει να μπορούμε να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση». 

1500€ το μήνα απλά για να επιβιώσεις”

Την ζοφερή σημερινή κατάσταση περιέγραψε ρεαλιστικά χρήστης του Facebook σε σχετική ανάρτηση προβαίνοντας στον παρακάτω υπολογισμό:

400€ ενοίκιο

100€ ρεύμα

100€ θέρμανση

200€ βενζίνη

50€ τηλέφωνα/ίντερνετ

50€ ασφάλεια/service αυτοκινήτου

3 γεύματα των 5€ = 450€

100€ σουπερμάρκετ

Σύνολο: 1450€

Έφτασες περίπου τα 1500€/μήνα απλά για να επιβιώνεις και να πηγαίνεις στην δουλειά.

Και δεν έχεις ντυθεί, δεν έχεις πιεί έναν καφέ στο χέρι, δεν έχεις πάει ένα κινηματογράφο ή για ένα ποτό, δεν έχεις αγοράσει ένα βιβλίο, δεν έχεις πάρει ένα δώρο στην σύντροφό/μάνα/φίλο/ ανιψιά/ανιψιό/ βαφτιστήρι, δεν έχεις πάει γιατρό, δεν έχεις πάει στο φαρμακείο, δεν έχεις πάει διακοπές ούτε μια μέρα…

 

Δεν σου έβαλα να έχεις παιδιά ή κατοικίδια γιατί θα πεινάσουν μαζί σου…

Δεν σου έβαλα ένα σπίτι που να βγάζει προβλήματα, δεν σου έβαλα να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα ή να κάνεις μια δραστηριότητα… Τίποτα. Απλά “ζεις για να δουλεύεις”.

Αλλά γεμίζεις θλίψη για την Βέτα της Αγγλίας και χτυπάς παλαμάκια για τον μπροστάρη της “Αγίας Οικογένειας” που βγήκε στην ΔΕΘ να σου τάξει αφθονία για ακόμα μια φορά.

Λυπάσαι και χειροκροτάς όσους δεν σε αφήνουν να ζήσεις, όσους δεν ένιωσαν τις δικές σου αγωνίες…

Είναι μεγάλη παρακμή να λατρεύεις τον δήμιο σου…

Είναι μεγάλη ύβρης να λατρεύεις τον δήμιο σου…


υ.γ. Είναι (χ)ώρα να φύγουμε…

υ.γ.2. Μόλις βάλετε όλα τα νούμερα στην πρόσθεση (γιατρός, φάρμακα, διασκέδαση κλπ) και χωνέψετε το αποτέλεσμα… θα καταλάβετε και γιατί δεν πατάει κόσμος στην επιχείρηση σας και γιατί δεν βρίσκουν τα παιδιά σας δουλειά.


Δείτε ακόμα: 
Εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Πολλές οι “γκρίζες ζώνες”, πολλά τα αδιευκρίνιστα σημεία τους

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *