Πασόκος με ΝΔ…ζητάει νοσοκομείο…στο βάθος ο Δούκας!

φουξια και οι τουαλέτες

  • Ποιος Πασόκος Δήμαρχος έκλεισε θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής; Ναι, καταλάβατε καλά! Ο Νίκος Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, πασόκος “εκ γενετής”, την προσεχή Δευτέρα – σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες – θα φιγουράρει στο αμιγώς νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο Μαρκόπουλου στην Π.Ε.Δ.Α. Ότι γίνεται “πάνω” (Χριστοφιλοπούλου, Φλωρίδης, Χρυσοχοϊδης, Σκέρτσος, Πιερρακάκης) γίνεται και “κάτω”

Φούξια διοικήτρια;

  • Ποια προσφάτως ηττημένη πρώην Δήμαρχος έχει κινήσει “γη και  ουρανό” για να αναλάβει διοικήτρια σε νοσοκομείο;  Οι πληροφορίες λένε ότι το νοσοκομείο φέρει το όνομα Αγίας, δηλαδή θηλυκό, είναι σε Δήμο με όνομα θηλυκό και ως ισχυρό ατού της επίμονης αλλά στερουμένης των προσόντων είναι το ότι θα τα βάψει όλα φούξια! Να, κάτι σε αυτή τη φούξια, όπως οι τουαλέτες στο δημαρχείο του Δήμου Νέας Ιωνίας! Πως θα περάσει τις εξετάσεις (ΑΣΕΠ είναι) δεν ξέρουμε…
Οι τουαλέτες του Δημαρχείου Νέας Ιωνίας

Χάρης Δούκας

  • Και στο βάθος Δούκας! Ο με 14% νικητής των εκλογών στο Δήμο της Αθήνας Χάρης Δούκας “ακούγεται” ως το πρόσωπο που θα ενώσει την “κεντροαριστερά”. Η αποψίλωση του ΠαΣοΚ από στελέχη – νέα και αρχαία – που πηδάνε στο σκάφος της ΝΔ για να έχουν μέλλον, σε συνδυασμό με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κρατηθεί σε ποσοστά άνω του μονοψήφιου και της Νέας Αριστεράς να προσεγγίσει το 3% δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό για το χώρο τους. Κάτι η εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών (Τεμπονέρας, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκης) κάτι οι εκλογές στην ΚΕΔΕ, αποτελούν την πρόβα για ενδεχόμενη σύγκλιση σωτηρίας. Είναι δεδομένο ότι στις εκλογές της ΚΕΔΕ οι τρεις αυτοί χώροι θα εμφανιστούν μαζί σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την Νεοδημοκρατική κυριαρχία και, κυρίως να διασωθούν εκλογικά.

Διαβάστε ακόμα: