Παρουσίαση ψηφοδελτίου και γλέντι για το «Φυσάει Κόντρα»

Συνεχίζει στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές το «Φυσάει Κόντρα» διοργανώνοντας σήμερα, Παρασκευή 30/06, στις 19.00, στην πλατεία Μερκούρη, στο Κοντόπευκο, παρουσίαση ψηφοδελτίου και λαϊκό γλέντι.

Αρχικά θα υπάρξει συζήτηση για τον απολογισμό της δράσης του σχήματος καθώς και τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος, ενώ στο τέλος θα γίνουν γνωστά τα πρώτα ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους:

– Ανδρέας Συρμακέσης (μπουζούκι)
– Ηρακλής Γεωργίου (κιθάρα)
– Άννα Αγρέβη (φωνή)
– Βαγγέλης Λάκκας (βιολί)

Με ανακοίνωση του το «Φυσάει Κόντρα» αναφέρει σχετικά:

Οι δημοτικές εκλογές (10/2023) πλησιάζουν και το “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή” θα βρίσκεται και πάλι εκεί επιδιώκοντας να βρεθεί και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως όλοι και όλες μας έχουμε μάθει με αρκετά πικρά μαθήματα, κανείς δεν πρόκειται να μας “σώσει”. Μόνο εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες αν οργανωθούμε και δράσουμε συλλογικά μπορούμε να βελτιώσουμε τις ζωές μας.

Αυτή κάνουμε πράξη από το 2014 ως “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή” αγωνιζόμενοι μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για το δίκαιο. Μαζί με τους αγωνιζόμενους κατοίκους και τους συλλογικούς φορείς τους, μαζί με τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους έχουμε καταφέρει νίκες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα με οργάνωση και αγώνα.

Μέσα από τις συνελεύσεις μας με άμεση δημοκρατία, με ενότητα των δυνάμεων της “εκτός των τειχών” αριστεράς, με εναλλαγή στις θέσεις εκπροσώπησης μαθαίνουμε τι σημαίνει συλλογικότητα και αλληλεγγύη.

Μαθαίνουμε και παλεύουμε για μια πόλη που φροντίζει, μια πόλη συμπεριληπτική στη διαφορετικότητα, φιλική και προσβάσιμη προς όλους τους κατοίκους, δημοκρατική και αλληλέγγυα, μια πόλη πράσινη και με ελεύθερους χώρους, μια πόλη και μια ζωή που να μας αξίζει.

Σε θέλουμε μαζί σε αυτή τη προσπάθεια και σε περιμένουμε να συζητήσουμε και να γνωριστούμε την Παρασκευή 30/6 στις 19:00 στην πλατεία Μερκούρη στο Κοντόπευκο. Θα συζητήσουμε τι έχουμε κάνει ως τώρα, ποια είναι τα επόμενα βήματα μας καθώς και τους πρώτους υποψήφιους για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.