Παρών στη συγκέντρωση για την ΕΡΙΟΤΕΚ ο Π. Μανούρης

Στη συγκέντρωση για την ΕΡΙΟΤΕΚ συμμετείχαν ο Παναγιώτης Μανούρης και μέλη της «Δημιουργία – Αλληλεγγύη. «Μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί το οικόπεδο», το μήνυμα της παράταξης.

Συγκεκριμένα τα μέλη της παράταξης με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο παρευρέθηκαν στη διαμαρτυρίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νέας Ιωνίας για την απαλλοτρίωση του οικόπεδου της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ.

«Τόσο οι εκπρόσωποι, αλλά κυρίως τα παιδιά μας, έδωσαν το μήνυμα ότι χώρος της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ είναι η μόνη μας ευκαιρία να σταματήσουμε το σοβαρό πρόβλημα της χρήσης των κοντέινερ ως χώρων διδασκαλίας», αναφέρει η «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» με ανακοίνωση της.

Κάνει επίσης γνωστό πως ο Π. Μανούρης έστειλε επιστολή ενημέρωσης αλλά και διαμαρτυρίας προς όλους τους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς ζητώντας άμεσα την παρέμβαση τους υπέρ των συμφερόντων της τοπικής μας κοινωνίας

«Σύσσωμη η αντιπολίτευση προσπαθούμε έστω και τελευταία στιγμή να σωθεί το οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ. Χώρος εξαιρετικής σημασίας για την πόλη μας και την νεολαία της», καταλήγει η παράταξη.