Κατέρρευσε η δήθεν ανακύκλωση

Αυτά που είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος Παναγιώτης Μανούρης ότι θα συμβεί στην ανακύκλωση, με τις “γωνιές ανακύκλωσης”, τα σπιτάκια κλπ συμβαίνει σήμερα (και) στη Νέα Ιωνία.

..

Δημοτικές αρχές όπως αυτή της διοίκησης Θωμαϊδου, που με συνοπτικές διαδικασίες τοποθέτησαν τις περιβόητες και πανάκριβες γωνιές, χωρίς να έχουν καμία πρόβλεψη – και δέσμευση – για την αποκομιδή, βλέπουν τώρα να στοιβάζονται τα ανακυκλώσιμα στις “γωνιές”.

..

Η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη: Θα πάνε κάποια στιγμή για ταφή.

..

Μπροστά στην ανάγκη να δείξουν “έργο”, έκαναν δουλειές του ποδαριού, με κόστος οικονομικό για την κοινωνία και συνάμα με κόστος για την προσπάθεια της ανακύκλωσης.

Έκαναν και προεκλογική “λεζάντα”

Αυτές οι εικόνες της Νέας Ιωνίας δεν αποτελούν διαφήμιση της ανακύκλωσης. Αποτελούν ακόμα ένα βαρίδι για το μέλλον, παρακαταθήκη της πιο ανίκανης δημοτικής αρχής που πέρασε από την πόλη.

Είναι αξιοσημείωτο ότι όταν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης είχε επισημάνει στο συμβούλιο τι θα συμβεί με αυτά που κάνει – και όπως τα κάνει – η διοίκηση Θωμαϊδου, είχε δεχθεί επιθέσεις ότι “στρέφεται κατά της ανακύκλωσης” τόσο από την απερχόμενη Δήμαρχο όσο και από τον απερχόμενο σύμβουλο (και νυν αντιδήμαρχο) Άρη Χατζησαββίδη.

Από τις συχνές ανακοινώσεις του κ.Χατζησαββίδη

Φυσικά τα γεγονότα τους εκθέτουν για μια ακόμα φορά.

Σχετικό θέμα :