Παράταση αιτήσεων έως 31/5 για τη δημιουργική απασχόληση δίνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 31/5 για τη δημιουργική απασχόληση δίνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Παράταση έως και την Παρασκευή 31/5 πήρε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης που υλοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με πολλές αθλητικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις στηρίζοντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους!

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών (έτη γέννησης από το 2012 ως το 2019), θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17/6-26/7 από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 07:00-16:00 και θα υλοποιηθεί σε δύο περιόδους, διάρκειας τριών εβδομάδων η καθεμία. Η πρώτη περίοδος του προγράμματος θα διαρκέσει από τις 17/6 έως τις 5/7 και η δεύτερη από τις 8/7 έως τις 26/7. 

Το κόστος συμμετοχής των παιδιών υπολογίζεται με εισοδηματικά κριτήρια με μέγιστη τιμή τα 75€ παιδί/περίοδο, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν για τις παρακάτω κατηγορίες: Μονογονεϊκές οικογένειες, Οικογένειες με μέλος ΑμεΑ, Τρίτεκνες/Πολύτεκνες οικογένειες, παιδιά εργαζόμενων του Δήμου.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (www.likovrisipefki.gr) και την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων. Η προθεσμία υποβολής πήρε παράταση έως και την Παρασκευή 31/5. 

Πληροφορίες για τον υπολογισμό κόστους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και στο 2106145146.