Π Μανούρης: Είχατε σκοπό να κάνετε κάτι ή θα περνούσε έτσι η 15ετία; - EKFRASI.net

Π Μανούρης: Είχατε σκοπό να κάνετε κάτι ή θα περνούσε έτσι η 15ετία;

Την ανεξήγητη αδράνεια της δημοτικής αρχής της Δέσποινας Θωμαΐδου για την απαλλοτρίωση της ΕΡΙΟΤΕΚ ανέδειξε ο νέος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης.

– Αν περνούσε άλλος έναν χρόνο θα αίρονταν αυτοδικαίως η απαλλοτρίωση και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα.

– Οι ιδιοκτήτες ήρθαν τον Φλεβάρη. Είχατε σκοπό να κάνετε κάτι ή θα περνούσε έτσι η 15ετία, αναρωτήθηκε.

Φυσικά οι περισσότεροι είχαν άποψη για το αν θα έκαναν κάτι ή απλά θα περνούσε η 15ετια και η ιδιοκτησία θα έπαιρνε ξανά στα χέρια της το “φιλέτο”

Επικαιρότητα

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καλεί ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κατά τη σχολική περίοδο 2025 – 26 καλεί ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, σύμφωνα με