Όλοι μαζί στην αντιφασιστική την 1 Νοεμβρίου..

Έπλενε τζάμια και του επιτέθηκε – Ρατσιστική επίθεση στη Ζωγράφου

Στην αντιφασιστική πορεία καλεί ο σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Τετάρτη 1η Νοέμβρη στις 18:00 στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγένειας.

Συναγωνίστριες/στές,

Ύστερα από το κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ», καταγγέλλουμε με τη σειρά μας την αναγγελία «φασιστικής πανευρωπαϊκής συνάντησης» που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 1η Νοέμβρη στο Ν. Ηράκλειο.

Την στιγμή που το κράτος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα καταστολής σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων, εκπαιδευτικών, μαθητών ή πολιτών που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, ταυτόχρονα επιτρέπει την ανεξέλεγκτη δράση των φασιστών και με τις δημοτικές αρχές της περιοχής μας να σφυρίζουν αδιάφορα, δημιουργώντας με την στάση τους πρόσφορο έδαφος στους φασίστες για να δρουν.

Σε μια περιοχή όπως η δική μας, όπου μετράμε μόνο λίγους μήνες, από το θάνατο ενός νέου ανθρώπου στη Νέα Φιλαδέλφεια από φασίστες, οι οποίοι πέρασαν ανενόχλητοι με την «διακριτική» παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, ποια τα μέτρα του κράτους για αυτή την συνάντηση φασιστών;;;

Κανένα απολύτως!!!

Είναι στο χέρι το δικό μας να μην αφήνουμε το περιθώριο δράσης σε κανένα φασίστα!

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!

Καλούμε όλα τα μέλη μας, κάθε εργαζόμενη και λαϊκή γυναίκα της περιοχής μας, να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην κινητοποίηση των φορέων της περιοχής μας ενάντια σε αυτή την πανευρωπαϊκή συνάντηση φασιστών, την Τετάρτη 1η Νοέμβρη στις 18:00 στη συμβολή των οδών Λ.Ηρακλείου και Ιφιγενείας.