“Οι τρεις αδελφές” του Τσέχωφ στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

“Οι τρεις αδελφές” του Άντον Τσέχωφ παρουσιάζονται στο Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. Η παράσταση παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαρίας Λάμπρου και η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Oplus_0

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ. έχει ως εξής:

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας φιλοξενεί τους «Ονειρωδούς» ΝΦ-ΝΧ, οι οποίοι στην 16η χρονιά τους, παρουσιάζουν τις Τρεις Αδερφές του Αντόν Τσέχωφ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαρίας Λάμπρου.

Η δημιουργική μαεστρία και η βαθιά ευαισθησία του Τσέχωφ επιδρούν ακαριαία στην ψυχή του ανθρώπου που έρχεται σε επαφή με το έργο του. Ο σπουδαίος αυτός Ρώσος δραματουργός γνωρίζει πως να συνθέσει ένα σύμπαν μέσα στο οποίο μπορούν να «ανοίξουν» τα μεγάλα ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης με τρόπο άμεσο και απλό.

Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί:

Τζένη Αλλαγιάννη, Αλέξανδρος Αντωνιάδης, Ανθή Βαφειαδάκη, Νίκος Βερυκοκίδης, Σωτήρης Γαλανόπουλος, Χρήστος Δεστούνης, Γιάννης Ιντζεγιάν, Χρυσάνθη Ισπάσου – Ισπάσα, Άννα Καλπαξίδου, Μαρία Κατσαρού Μαλάμη, Αγγελική Κολιού, Αθανασία Κόντου, Αντώνης Λιαδόπουλος, Πέγκυ Νιάρχου, Δήμητρα Νικολοπούλου, Κωστής Τσιμπογιάννης, Χριστίνα Φωτοπούλου

Χώρος: Π.Π.Ι.Ε.Δ., Δεκελείας 152 και Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ