Οι Εθελοντές Αιμοδότες Ν. Ιωνίας πραγματοποιούν την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία τους

Οι Εθελοντές Αιμοδότες Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας πραγματοποιούν την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία τους την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου και 6ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (Καλλιπόλεως 2 και Σαλαμίνος) από τις 2.30′ μ.μ. έως τις 7.00′ μ.μ.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση – πρόσκληση των Συλλόγων έχει ως εξής:

Η ομάδα Εθελοντές Αιμοδότες Σχολείων Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ν. Ιωνίας σας
προσκαλούν στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία που Θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:30′ μ.μ. έως 19:00′ μ.μ. με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για μια ασφαλή προσφορά αίματος στο χώρο του αμφιθεάτρου του 3ου Γυμνασίου και 6ου ΓΕΛ (Καλλιπόλεως 2 και Σαλαμίνος).

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εσάς που μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε αυτό το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό σε μια διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, ενώ η προσφορά του αξίζει μια ζωή. Η ομάδα Εθελοντές Αιμοδότες είστε «εσείς».

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να κλείσετε ραντεβού αναγράφοντας και το κινητό σας, για την πιθανή ώρα προσέλευσης σας, στέλνοντας μας e-mail .