”Ο Ραφτάκος των λέξεων” παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα ” Μικρός Νότος ”

Η παράσταση “Ο Ραφτάκος των λέξεων” παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα “Μικρός Νότος” στο θεατράκι της πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση. Η παράσταση θα λάβει χώρα την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 8.30′ μ.μ., τελεί υπό την αιγίδα της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Διαμαντόπουλου, ιδρυτικού μέλους κι επί χρόνια επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης έχει ως εξής:

Την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 8.30′ μ.μ. στο θεατράκι τής Πλατείας Ελευθερίας Λυκόβρυσης ο “Μικρός Νότος” θα ζωντανεύσει μπροστά στα μάτια μας ένα αγαπημένο βιβλίο!

“Ο Ραφτάκος των λέξεων” είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που μιλά για την δύναμη των λέξεων, την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας , την αγάπη, την παρηγοριά και την ζεστασιά του ανθρώπινου λόγου!

Η θεατρική ομάδα “Μικρός Νότος” ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 από την Χρύσα Διαμαντοπούλου ηθοποιό και ειδικευμένη στο θέατρο στην εκπαίδευση.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Διαμαντόπουλου, ιδρυτικού μέλους και επί χρόνια επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης.

Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος έκανε με την ζωή του πράξη, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο και την ανιδιοτέλεια, προτάσσοντας πάντα το συλλογικό εμείς έναντι τού εγώ!

Κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες μας για τον άνθρωπο, ο Γιάννης συνεχίζει να ζει στις καρδιές μας, ως κάτι ακριβό και σπάνιο που το διαφυλάττουμε από την φθορά του χρόνου!