Ο Πρωθυπουργός θα επισκεπτόταν σήμερα το κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης το οποίο καταγγέλλουν ότι… δεν υπάρχει!

Τον πρόλαβε…το τραγικό δυστύχημα!

Μια απίστευτη είδηση,μια απίστευτη καταγγελία βγαίνει στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που έχει μέχρι στιγμής κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 36, νέους στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ανθρώπους.

Την ώρα που οι καταγγελίες για ελλείψεις και ανεπάρκειες τόσο στο σύστημα δικτύου όσο και στο σύστημα παρακολούθησης των συρμών είναι συνεχείς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βάση του επίσημου προγράμματός του θα επισκεπτόταν στις 12 μ.μ. το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού όπως ανακοινώθηκε εχτές:

“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το πρωί περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης και τα πρώην στρατόπεδα «Καρατάσιου», «Παύλου Μελά» και «Ζιάκα» και την έκταση στον Δήμο Παύλου Μελά όπου θα φυτευτεί Περιαστικό Δάσος Αναψυχής.

Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος (!).

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον χώρο όπου θα ανεγερθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος.

Στις 14:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης”.

Με δεικτικό τρόπο το σχολίασε ο Πρόεδρος μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας ο οποίος τόνισε σε ανάρτησή του: «Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση και τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό , οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;».

Στην ουσία καταγγέλλει ο κ. Γενιδούνιας ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεπτόταν ένα κέντρο που στην ουσία… δεν υπάρχει.