Ο Σωτήρης Τζώρας στη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε για τα καλωσόρισμα του Σωτήρη Τζώρα:

«Μετά τα πρώτα 45 στελέχη, θα ανακοινώσουμε άμεσα τους επόμενους 15 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Στις τάξεις της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή προσέρχονται πολίτες που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν κάνει άλλες αυτοδιοικητικές επιλογές σε παρατάξεις που διοίκησαν, αλλά αυτές διέψευσαν τις προσδοκίες τους. Μας ενώνει η αγάπη μας για την πόλη.

Ξεκινάμε με τον συμπολίτη μας Σωτήρη Τζώρα, που εργάζεται στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Κατοικεί πολλά χρόνια στην πόλη, στην γειτονιά του Τσακού. Έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος πωλήσεων μεγάλων επιχειρήσεων. Μεγάλη εμπειρία επίσης σε υπηρεσίες συνοδείας και ασφάλειας υψηλών προσώπων. Ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων διετέλεσε πρόσφατα μέλος του ΔΣ του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Ο Σωτήρης έχει άμεση εικόνα της κατάστασης στην πόλη μας, σωστές ιδέες, καθώς και άποψη για το πώς θα λύσουμε τα θέματα της καθημερινότητας που μας ταλανίζουν. Θα είναι σημαντική η συνδρομή του στην παράταξη και στα κοινά. Καλή επιτυχία Σωτήρη!»

Η δήλωση του Σωτήρη Τζώρα

«Ζω περίπου 30 χρόνια στην πόλη. Τα τελευταία χρόνια η Αγία Παρασκευή οπισθοδρομεί. Τα πεζοδρόμια που περπατάμε είναι σε κακή κατάσταση ή δεν υπάρχουν καν! Η δυσοσμία, η κατάσταση της καθαριότητας, το κυκλοφοριακό, η καθημερινότητα, η έλλειψη δημοτικών ιατρείων, η εγκατάλειψη κοινοχρήστων χώρων, υποβαθμίζουν την εικόνα της. Η κατάσταση στην πόλη μας δεν συμβαδίζει με τις φυσικές της ομορφιές, τον Υμηττό, με την ποιότητα των δημοτών της και το υψηλό επίπεδο των μεγάλων εκπαιδευτηρίων και του κορυφαίου διεπιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου της χώρας μας, που λειτουργούν στον Δήμο μας.

Συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Οικονόμου, έναν ικανό άνθρωπο που έχει μελετήσει πολύ, έχει όραμα, έχει Πρόγραμμα και το κυριότερο έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να το υλοποιήσει. Οι προηγούμενες επιλογές δημάρχων, διέψευσαν τις προσδοκίες μας, γιατί έμειναν μόνο στις υποσχέσεις και στην απραξία. Δεν μπορούν να ζητούν από τους δημότες δεύτερη και τρίτη ευκαιρία. Η πόλη μας έχει μείνει πολύ πίσω και δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.