ΝΙΚΗ των Πολιτών: Πεταμένα χρήματα σε ενοίκια, με σπατάλη και αδιαφορία Ζορμπά

Καταγγέλλει τη διοίκηση Ζορμπά για κατασπατάληση χρήματος των δημοτών, μέσω πληρωμής ενοικίων σε άδεια κτήρια, η παράταξη Σταθόπουλου – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “ΝΙΚΗ των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Δήμος μας επί του κ. Ζορμπά πληρώνει ενοίκια για τελείως άδεια η μη χρησιμοποιούμενα ακίνητα. Το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο και διαρκεί πολύ μεγάλο διάστημα.

Έτσι, μέχρι τώρα πληρώνουμε:

  1. Επί τρία χρόνια διαμέρισμα στην οδό Σωτήρος, όπου λειτουργούσαν τα Δημοτικά Ιατρεία Κοντόπευκου και τα έκλεισε ο κ. Ζορμπάς. Το διαμέρισμα είναι άδειο τρία χρόνια.
  2. Επί ενάμιση χρόνο άδειο διαμέρισμα του Μετοχικού Ταμείου επί της οδού Μεσογείων με 2.300€ το μήνα. Και αυτό το διαμέρισμα είναι άδειο.
  3. Επί 4 μήνες, με 1850€ το μήνα, οικόπεδο στα Πευκάκια που νοικιάστηκε για γκαράζ απορριμματοφόρων χωρίς να το επιτρέπουν οι χρήσεις γης και χωρίς να έχει γίνει χρήση του.
  4. Το σημερινό κατάστημα του ΚΕΠ με 1750€ το μήνα χωρίς να γίνεται χρήση του επί 15 μήνες.

Το άθροισμα όλης αυτής της σπατάλης χρημάτων, που πληρώσαμε και συνεχίζουμε να πληρώνουμε για άδεια κτίρια, ξεπερνά τις 100 χιλ. ευρώ.

Το γεγονός είναι εξοργιστικό και δείγμα αδιαφάνειας και αδιαφορίας για περιστολή δαπανών και οικονομία στο Δημοτικό χρήμα.