Μιλήστε με τον Δήμαρχο για βεβαίωση μετακίνησης

Πολιτικό και επικοινωνιακό «παιχνίδι» αποφάσισε να παίξει η δημοτική αρχή του Ηρακλείου Αττικής μέσα στην κακοκαιρία. Για μια απλή έκδοση βεβαίωσης αδυναμίας μετακίνησης έπρεπε οι πολίτες να καλέσουν τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο και το γραφείο του. Την ίδια ώρα οι περισσότεροι Δήμοι είχαν απλώς αναρτημένη την βεβαίωση στην ιστοσελίδα του Δήμου. Έτσι, μάλιστα, έκανε και ο Δήμος Ηρακλείου τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος που είναι προεκλογική χρονιά άλλαξαν τα δεδομένα.

Δείτε εδώ την ανώνυμη βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης.

Όπως προκύπτει και από τη σχετική φωτογραφία δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας έδινε τα τηλέφωνα του γραφείου του Δημάρχου σε πολίτες που ρωτούσαν πώς μπορούν να βγάλουν βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης. Ταυτόχρονα, όποιος πολίτης επικοινωνούσε με το Δήμο τον έστελναν στο γραφείο Δημάρχου, για πιο «άμεση» επικοινωνία!

Δείτε ακόμα: Γαρίδες, μπρόκολα, ψάρια, σαρδέλες, τσουρέκια, γάλατα

Το παραπάνω θέμα ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φίλανδρος τονίζοντας πως μια απλή ανώνυμη βεβαίωση που εκδίδεται μέσω gov την έκαναν να φαίνεται εξυπηρέτηση και χάρη. «Δεν είμαστε στη δεκαετία του 1960» δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά αυτό δε φαίνεται να το συμμερίζεται η διοίκηση.

Η διαδικασία που ακολουθούν οι υπόλοιποι Δήμοι