Με τον Μάριο Ψυχάλη ο Κώστας Ξανθόπουλος

Τη συμπόρευσή του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριο Ψυχάλη ανακοινώνει ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ξανθόπουλος.

Ο Κώστας Ξανθόπουλος έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα

Η ανακοίνωσή του είναι η ακόλουθη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ…..ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ – ΤΙΣΕΣ

Οι ραγδαίες εξελίξεις για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές στην πόλης μας, άρχισαν πολύ νωρίς όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει!

Πολλοί από εσάς γνωρίζεται ότι η διοίκηση του Δήμου, προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη πλειοψηφία συνεργάστηκε με ΄΄αντίπαλη΄΄ παράταξη και στη συνέχεια με μετακινήσεις δημοτικών συμβούλων κατάφερε να διατηρήσει την απαιτούμενη οριακή πλειοψηφία, προσφέροντας ανερυθρίαστα θέσεις Αντιδημάρχων χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν και να ταλαιπωρούν το Δήμο και τους πολίτες.

Οι πρώην και νυν διοικήσεις που καθορίζουν τα δημοτικά δρώμενα του ενιαίου Δήμου μας τα τελευταία δώδεκα χρόνια, δραστηριοποιούνται έντονα τον τελευταίο καιρό, εμφανίζοντας φανταχτερά και περιφερόμενα πρόσωπα ( δημοτικοί σύμβουλοι άλλων δήμων) που θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην πόλη μας, ενώ παράλληλα έχουν βάλει τη διοίκηση του Δήμου στον αυτόματο!!! Η κάθοδος δύο – τριών σχημάτων του ιδίου χώρου, σκοπό έχει τον αποπροσανατολισμό και τον έλεγχο των ψηφοφόρων που είναι δυσαρεστημένοι από την μηδαμινή αποτελεσματικότητα της τωρινής διοίκησης.

Σας υπενθυμίζω μερικά από τα σοβαρά προβλήματα που μας φόρτωσαν στην πλάτη, οι καρεκλοκένταυροι που μας διοικούν και κάνουν την καθημερινότητα μας κόλαση και το μέλλον της πόλης μας, με παρόμοιες διοικήσεις δυσοίωνο!!!

1)ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΡΟΥ!

2) ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΥΜΗΣ

3) ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΩΣ…. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ!

4) ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΡΥΠΟΓΟΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

5) ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

6) ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!

7) ΤΑ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΔΑΣΥΛΛΙΑ!

8) ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΗ!

9) ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ- ΠΕΥΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

10) ΠΥΡΝΑ!….ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ… Λαμβάνοντας υπόψη την δωδεκάχρονη οπισθοδρόμηση του ενιαίου Δήμου, κα την εικοσιπεντάχρονη στην ενότητα της Λυκόβρυσης, θεωρώ ότι δεν υπάρχει περιθώριο για αμφιταλαντεύσεις και γ΄ αυτό επιλέγω να συνεργαστώ με τον μοναδικό πολιτικό χώρο που έχει τη δυναμική να αντιστρέψει την κατάσταση στο Δήμο μας!!

Η παράταξη Δήμος Μπροστά + είναι ο πολιτικός χώρος της προσφοράς της ομαδικής συνεργασίας, και με πολύ δουλειά προσδοκούμε να φέρουμε ανάπτυξη στην πόλη μας εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις, εκμεταλλευόμενοι εγχώρια και ευρωπαϊκά προγράμματα και αδιαφορώντας για οποιοδήποτε πολιτικό ή οικονομικό όφελος.

Σίγουρα καταλάβατε ότι αναφέρομαι στην Παράταξη ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ + και τον επικεφαλής της ΜΑΡΙΟ ΨΥΧΑΛΗ, τον επόμενο ΔΗΜΑΡΧΟ της Πόλης μας!!! Στο διάστημα των συζητήσεων για την πιθανολογούμενη συνεργασία των παρατάξεων μας, διαπίστωσα στον Μάριο Ψυχάλη, αυτοδιοικητική γνώση, πάθος, εργατικότητα, όραμα και αγάπη για την Πόλη μας, πολύ προσιτό και ανθρώπινο, συνεργάσιμο, και πάνω από όλα δίκαιο και έντιμο!!!

Συνδημότες και συνδημότισσες: Η πόλη μας χρειάζεται επειγόντως να αλλάξει πορεία, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε την παράταξη ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ + με όλες μας τις δυνάμεις , για να χτίσουμε σε γερά θεμέλια ένα Δήμο πρότυπο γιατί και μπορούμε και το αξίζουμε.

Θεωρώ ότι είναι ευτύχημα για την Πόλη μας που έχει υποψήφιο Δήμαρχο ένα νέο άνθρωπο, αγωνιστή και αφοσιωμένο στην ανάπτυξη και την προστασία των συμφερόντων της.

Επιθυμώ με τη βοήθεια σας να συμβάλω στην αναμόρφωση της Πόλη μας με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Μάριο Ψυχάλη και στην παράταξη Δήμος Μπροστά + !!!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε και εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας, Καλή Φώτιση και Καλή Χρονιά!!!

1 Comment

Comments are closed.