Καλοσωρίζει τον Κ. Ξανθόπουλο ο Μ. Ψυχάλης

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του δημοτικού συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Κώστα Ξανθόπουλου, όπου δηλώνει τη συμπόρευσή του με το Μάριο Ψυχάλη

Η ανακοίνωση:

Ο Κώστας Ξανθόπουλος είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας, που δραστηριοποιείται στη Λυκόβρυση εδώ και πολλά χρόνια. Ένα φωτεινό παράδειγμα οικογενειάρχη και ενεργού πολίτη. Δεν χρειάστηκε να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος για να αποδείξει εμπράκτως ότι ειλικρινά αγαπάει την πόλη και είναι χρήσιμος, τόσο για τη Λυκόβρυση, όσο και για την Πεύκη.

Κατά την θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, έχει αναδείξει πλήθος σοβαρών προβλημάτων, όπως η καθαριότητα, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων και η απαξίωση της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

Με τον Κώστα Ξανθόπουλο έχουμε απόλυτη ταύτιση ως προς τους στρατηγικούς άξονες που έχει θέσει ήδη από το 2019 ως σήμερα με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, ως προς την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της «τσιμεντοποίησης» του Δήμου, των κινδύνων που απορρέουν από την δημιουργία του Mall, την αδράνεια στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης και κάθε άλλο θέμα που έχει «φωτίσει».

Τον καλωσορίζουμε και δεσμευόμαστε να δώσουμε από κοινού έναν αγώνα για το μέλλον των κατοίκων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.