Με τον Γ. Σταθόπουλο η Η. Παπαποστόλου

Με τη «Νίκη των Πολιτών» και τον πρώην Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο θα πορευτεί η Ήρα Παπαποστόλου στο δρόμο προς τις εκλογές του Οκτώβρη του ’23. Η παράταξη αναφέρει σχετικά:

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την ιστορικό τέχνης Ήρα Παπαποστόλου, το γένος Ραπίτου, στην ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.

Η Ήρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979, ήρθε μικρό παιδί στην Αγία Παρασκευή, σπούδασε ιστορία της τέχνης και αρχαιολογία στο Παρίσι, έχει διδαχτεί δημιουργική γραφή, γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο και εργάζεται ως ανεξάρτητη κριτικός και ιστορικός τέχνης, επιμελήτρια εκθέσεων, συγγραφέας και αρθρογράφος στο έγκριτο διαδικτυακό περιοδικό εικαστικών τεχνών art22.gr.

Η Ήρα λέει, χαρακτηριστικά, ότι είναι συνδεδεμένη με την Αγία Παρασκευή «από τότε που θυμάται τον εαυτό της», μιας και ο παππούς της Θεόφιλος Ραπίτης είχε μία από τις πρώτες μονοκατοικίες στην οδό Αγίου Ιωάννου που στην συνέχεια έγινε πολυκατοικία και όπου ζει η ίδια με τον άντρα της.

Η Ήρα πήγε αρχικά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής και στην συνέχεια στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής, έκανε θέατρο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας με σκηνοθέτη τον υπέροχο, όπως λέει, Γιάννη Δεγαΐτη, είναι δε μελετήτρια του έργου του αείμνηστου Αγιοπαρασκευιώτη ζωγράφου Δήμου Σκουλάκη και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης (AICA).

Η Ήρα Παπαποστόλου είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει πολύ στα θέματα πολιτισμού, ένα τομέα που στην Δημαρχιακή μας θητεία υπηρετήσαμε υπεύθυνα και με αφοσίωση.