Επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη – Έκκληση για τη ζωή της από τη δικηγόρο

Άγρια δολοφονική επίθεση δέχτηκε η 12χρονη από τον Κολωνό την ώρα που βρισκόταν μόνη της στο σπίτι. Ο άγνωστος δράστης εισέβαλε στο σπίτι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φορώντας γάτια και σακούλες στα πόδια. Η 12χρονη κατάφερε να σωθεί επειδή πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να βάλει τις φωνές.

Έκκληση για να προστατευθεί η ζωή της μικρής έκανε συνήγορος της Αντωνία Λεγάκη καταγγέλοντας το περιστατικό και ζητώντας να γίνει συμπληρωματική κατάθεση. Ανέφερε, μάλιστα, πως πρόκειται για άλλη μια επίθεση μετά από μια σειρά περιστατικών τρομοκράτησης της ίδιας αλλά και της οικογένειας της. Αρχικά πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν σταματήσει για έλεγχο τη 12χρονη και τον αδερφό, όταν τα παιδιά βρίσκονταν σε αυτοκίνητο με αστυνομικούς της ασφάλειας. Έπειτα άγνωστος πέταξε πέτρες στα παράθυρα του σπιτιού που διαμένει, ενώ πρόσφατα ένας άγνωστος άνδρας σε μηχανάκι απείλησε τον αδερφό της. Ακούστε όσα δήλωσε:

Έκτακτη συνέλευση από την Επιτροπή Αλληλεγγύης

Σε έκτακτη συνέλευση προχωράει η Επιτροπή Αλληλεγγύης σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου, στις 19.00, στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα, στην οδό Αμφιαράου 153.