Με συναυλία «άνοιξε» η πλατεία Αγίου Ιωάννη

Με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους Underground Frequencies στην πλαετία Αγίου Ιωάννη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναφέρει σχετικά:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Παρασκευή 28 Ιουνίου, στην αναβαθμισμένη πλατεία Αη Γιάννη, η συναυλία των Underground Frequencies, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Εκατοντάδες νέοι έσπευσαν να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τη νεανική μπάντα που από αποτελείται από νέους και παθιασμένους καλλιτέχνες, γεμάτους όρεξη για τη μουσική και την έκφραση.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης καλωσόρισε τους μουσικούς επισημαίνοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες καθώς φέρνουν τους νέους πιο κοντά, με όχημα τη μουσική. «Η πόλη μας «ζωντανεύει» και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τόσα νέα παιδιά μαζεμένα, εδώ στην ολοκαίνουρια πλατεία μας. Θέλω να απευθύνω ξανά έκκληση σε όλους να την προστατεύσουμε και να τη διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση προκειμένου να τη χαιρόμαστε όλοι, μικροί και μεγάλοι αλλά και να απολαμβάνουμε ξεχωριστές εκδηλώσεις όπως η σημερινή. Συγχαρητήρια σε όλους» τόνισε.