ΛΑΣ: «Πισίνα» το 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Την πλημμύρα στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση απορώντας μήπως στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι η «κατασκευή πισίνας στο προαύλιο του σχολείου». Με ανακοίνωση της αναφέρει:

“Μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το έργο που κάναμε σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου”

Τάδε έφη Σωτήρης Κοσκολέτος την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη απαντώντας σε τοποθέτηση του  Νίκου Σερετάκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Την επόμενη μέρα καταλάβαμε τι εννοούσε. Η τρύπα στο προαύλιο του  2ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας που -παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα Διεύθυνσης του Σχολείου και Συλλόγου Γονέων- δεν έκλεισε ο δήμος και συνεχίζει να χάσκει, είχε μετατραπεί σε γούρνα.

Δε γνωρίζουμε βέβαια εάν τα “περήφανα” σχέδια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που απαρτίζουν την διοίκηση Βούρου προβλέπουν και  την κατασκευή πισίνας στο προαύλιο.

Λίγο πιο δίπλα στο παγκόσμια πλέον γνωστό 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας κακές γλώσσες (μαθητές και εκπαιδευτικοί) λένε  ότι καθάρισαν μονάχοι τους τα φρεάτια  και ο Δήμος άφαντος.

Το ίδιο αντιλαϊκό κράτος σε όλα τα επίπεδα.: Ο σπαρμένος “πράσινα” φωτοβολταϊκά θεσσαλικός κάμπος  μετατράπηκε σε Λίμνη και το ενεργειακά αναβαθμισμένο 2ο Δημοτικό έγινε γούρνα. Η διαφορά μόνο στο μέγεθος της καταστροφής και του πόνου που αφήνει στο λαό.

Έργα και ημέρες “εξαιρετικά υπερήφανων” κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών των συστημικών κομμάτων, ενός κράτους που ξέρει μόνο να θωρακίζει τα κέρδη…