Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων: Παρουσίαση υποψηφίων σε ανοιχτή εκδήλωση

  Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ) – Ανακοίνωση της Παράταξης

Από το γραφείο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων πραγματοποιεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ) εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της για τα Βριλήσσια και για τον χαρακτήρα της τοπικής διοίκησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Θα μιλήσουν :▪️Ο Βασίλης Αρχιμανδρίτης, υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

▪️Η Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής, μέλος της επιτροπής πόλης της ΚΟΑ Αττικής του ΚΚΕ.


▪️Επειδή ούτε ίδιοι είμαστε, ούτε είμαστε μια από τα ίδια.

▪️Επειδή είμαστε η μοναδική παράταξη με ριζικά διαφορετική αντίληψη για τον χαρακτήρα της τοπικής διοίκησης.

▪️Επειδή οι υποψήφιοι μας δεν είναι ουρανοκατέβατοι σωτήρες που θα εξαφανιστούν την επόμενη των εκλογών, αλλά αυτοί που ήταν, είναι και θα είναι δίπλα σου, σε κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα, σε κάθε διεκδίκηση της ζωής μας.

▪️Επειδή δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια και ό,τι άλλο μας πλασάρουν στην προεκλογική πασαρέλα. Γιατί, το ξέρουμε πλέον από την πείρα μας, ότι αυτά είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα στα ιλουστρασιόν προγράμματα, στις πληρωμένες καταχωρήσεις, στην εικονική πραγματικότητα τους είναι αυτό που επιβάλλει το προεκλογικό show στο οποίο επιδίδονται. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι μόλις πέσουν τα φώτα των εκλογών, όλα αυτά καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος και ο λογαριασμός πληρώνεται από όλους εμάς.


Σας καλούμε να έλθετε να μας ακούσετε, να μας στηρίξετε και μαζί να δώσουμε την όμορφη μάχη για μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας.