Σε συστράτευση ενάντια στον Σταμούλη τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών καλεί η παράταξη Μακρυγιάννη

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Όμορφες Πόλεις Μεγάρων – Ν.Περάμου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Τώρα που ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική υποβολή των δημοτικών συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται στις 8 Οκτωβρίου, πιστεύω ,ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε όλες οι δημοτικές παρατάξεις μία υπόσχεση τιμής για σύμπλευση μεταξύ μας ενάντια στην σημερινή και απελθούσα εξουσία του κ. Σταμούλη. Μιας εξουσίας που πάνω από όλα δεν σεβάστηκε τους ίδιους τους πολίτες της, χωρίς να δώσει ακριβή στοιχεία στον περσινό απολογισμό για την ιδία συμμετοχή που είχε στα έργα που υλοποιήθηκαν στις πόλεις μας. Αλλά συνεχίζοντας και φέτος με το μοίρασμα της υπερπολυτελούς έκδοσης «αναλήθειας» που από μόνη της κόστισε (εκτύπωση και διανομή με σπατάλη) στον Μεγαρικό και Νεοπεραμιώτικο λαό όσο ένα μικρό έως μεσαίο έργο.

Και γιατί όλα αυτά; Για να παρουσιάσουμε, ότι έγιναν πράγματα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία σχεδίασαν – μελέτησαν – και πλήρωσαν άλλοι. Πόσα από τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ που αναγράφετε είναι δικά μας χρήματα που προέρχονται από το δήμο μας; Περιμένουμε με αγωνία μια απάντηση.

Ο δημοτικός μας συνδυασμός «Όμορφες Πόλεις» πρωτοστατεί και είναι έτοιμος να εκτεθεί δημόσια ενώπιων του Μεγαρικού και Νεοπεραμιώτικου λαού, ότι η σημερινή αντιπολίτευση θα είναι μαζί μια γροθιά την δεύτερη Κυριακή για να δώσει μια μεγάλη νίκη σε όποιον συνδυασμό θα περάσει απέναντι στον συνδυασμό του κ. Σταμούλη.

Με το βλέμμα στο αύριο και σε ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου σχεδιάζουμε τις πρώτες δράσεις που πρέπει να γίνουν για να ξαναβάλουμε το δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. Έχοντας επίκεντρο τον Άνθρωπο σχεδιάζουμε τις νέες υπηρεσίες ,ώστε να κάνουμε την ζωή των συμπολιτών μας ευκολότερη, εξοπλίζοντας τον δήμο μας με εξοπλισμούς που έχουμε ανάγκη.

Σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης με ταυτόχρονη εκπαίδευση των χρηστών και στελεχών του δήμου, ώστε οι συμπολίτες μας να μπορούν να κάνουν όλες τους τις συναλλαγές τους και να έχουν πρόσβαση σ’ όλες τις υπηρεσίες ηλεκτρονικά. Επιπλέον αναβαθμίζουμε ουσιαστικά το γραφείο μελετών της τεχνικής μας υπηρεσίας για την εξεύρεση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων και να χρηματοδοτηθούν οι προτάσεις μας. Επίσης αναβαθμίζουμε την υπηρεσία αγροτικής ανάπτυξης που θα ασχολείται κυρίως με προγράμματα LEADER που μπορούν να έρθουν στον δήμο μας. Και όλα αυτά από νέους και νέες επιστήμονες της πόλης μας, που σήμερα ξενιτεύονται για να εργαστούν.