Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας: Οι απειλές Θωμαΐδου θα πέσουν γι ακόμα μια φορά στο κενό

|||

|||

        Απειλές εναντίον του επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ. Ν.Ιωνίας, Κ.Κατιμερτζόγλου, καταγγέλλεται ότι χρησιμοποίησε η Δήμαρχος Ν.Ιωνίας, Δ.Θωμαΐδου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παράταξης, η Δήμαρχος δεν δίστασε έμμεσα να απειλήσει τον Κ. Κατιμερτζόγλου με παρέμβαση στα αρμόδια όργανα ώστε να επιληφθούν πειθαρχικά εναντίον του λόγω τοποθετήσεων που – κατά τη γνώμη της – δεν αρμόζουν σε δημόσιο υπάλληλο!

 

        Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει ως εξής:

 

       Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με μία ωμή παρέμβαση σε βάρος του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστα Κατιμερτζόγλου, έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει με την παραμονή του στην εργασία (!!!), αναφέροντας ότι η τοποθέτησή του είναι επικίνδυνη για έναν δημόσιο υπάλληλο!
 
 
 
 
       Η απειλή ποινικής δίωξης και η ενεργοποίηση του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα είναι πράξη πολιτικά ανάπηρη και ανήθικη, που θυμίζει άλλες, σκοτεινές εποχές. Είναι ευθεία επίθεση στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου αξιοποιώντας αυταρχικές και κατασταλτικές ρυθμίσεις που έχουν ακυρωθεί από τον ίδιο τον λαό και το κίνημά του.
 
 
       Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τον λαό της Νέας Ιωνίας να καταδικάσουν το όργιο αυταρχισμού της δημοτικής αρχής.
 
 
       Με τον αποφασιστικό μας αγώνα θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τις δημοκρατικές μας ελευθερίες, αχρηστεύοντας τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής στην πράξη!