Κοινή επιστολή σε Χαρδαλιά για το Δημαρχείο

Β. Σάρκουλας, Κ. Τσιαμπάς και η ανεξάρτητη Δ. Ρουμελιώτη με κοινή επιστολή τους πρός τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά ζητάνε σύσκεψη για το Δημαρχείο.

Υπάρχει και ένα πολιτικό “υπονοούμενο” στο γεγονός, ότι δηλαδή δυο παρατάξεις και μια ανεξάρτητη σύμβουλος, όλοι προερχόμενοι από τη ΝΔ, απευθύνονται από κοινού στον Περιφερειάρχη

Η επιστολή:

..

Κύριε Περιφερειάρχα

Η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Δημαρχείου στις αρχές του 2021 γέμισε χαρά και ικανοποίηση την πόλη μας , επειδή ένα όνειρο του 1960 έγινε πραγματικότητα.

Δυστυχώς, η δυσμενής εξέλιξη με την λύση της σύμβασης για την ανέγερση του Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής μας απογοήτευσε όλους.

Γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον σας με το οποίο προσεγγίζετε το συγκεκριμένο θέμα, παρακαλούμε να προεδρεύσετε σύσκεψης στο Δημαρχείο της πόλης μας με την συμμετοχή του Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων της πόλης για την έγκαιρη ενημέρωσή μας επί των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί. Επίσης στη σύσκεψη αυτή, να συζητηθούν πιθανοί και ενδεχόμενοι τρόποι επίλυσης του προβλήματος ώστε να επαναληφθούν , το ταχύτερο δυνατόν, οι εργασίες ανέγερσης. Η ανέγερση του Δημαρχιακού Μεγάρου, είναι ένα μεγάλο έργο της Περιφέρειας Αττικής με πολύ μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην πόλη μας.

Ευελπιστώντας ότι η παράκλησή μας θα γίνει αποδεκτή, παρακαλούμε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της σύσκεψης σε συνεργασία με το Δήμο της Αγίας Παρασκευής .

Βασιλης Σάρκουλας, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή»

Δώρα Ρουμελιώτη, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος