Καταγγέλλει βανδαλισμό η παράταξη Κωνσταντίνου

Άγνωστοι κατέβασαν και πέταξαν το πανό που υπήρχε στα γραφεία της παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας”,όπως καταγγέλλει το γραφείο τύπου με ανακοίνωση του

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία:

Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό η παράταξή μας έχει μπει στο “μάτι του κυκλώνα”. Και αυτό το υποστηρίζουμε μετά λόγου γνώσεως με στοιχεία αδιάσειστα. Κάποιοι δεν μπορούν να ανεχθούν τη διαφορετικότητα στα θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και τέλος πάντων την διαφορετική οπτική γωνία προσέγγισης των προβλημάτων που απασχολούν την πόλη μας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η παράταξή μας “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ” γεννήθηκε από την διάθεση κάποιων συμπολιτών μας με επικεφαλής τον εμπνευστή της, υποψήφιο Δήμαρχο κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, να αλλάξουμε σελίδα, να ανανεώσουμε δυνάμεις με νέους ανθρώπους με όρεξη και δημιουργικότητα,  να πάμε την πόλη μας πιο μπροστά, από τις μέχρι τώρα πρακτικές που ομολογουμένως τελμάτωσαν τα δημοτικά δρώμενα.

Φαίνεται πως αυτό ενόχλησε κάποιους που δεν μπόρεσαν να ανεχθούν όλα όσα προαναφέρθηκαν και προέβησαν σε πράξεις που αμαυρώνουν τον πολιτικό πολιτισμό της πόλης μας για τον οποίο όλοι κόπτονται μετά μανίας! Έτσι, την Κυριακή 2 Απριλίου πηγαίνοντας στα γραφεία μας διαπιστώσαμε πως το πλακάτ της παράταξής μας που ήταν έξω από τα γραφεία μας ,ΕΛΕΙΠΕ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ! Εντύπωση μας έκανε ότι οι συγκεκριμένοι «γνωστοί άγνωστοι» δεν πείραξαν το διπλανό πλακάτ συνυποψήφιας για το Δήμο μας!

Αρχικά η πράξη αυτή μόνο θλίψη μας προξένησε και θυμό. Δεν γνωρίζουμε ποιοι προέβησαν σ’ αυτόν τον βανδαλισμό. Θα φροντίσουμε όμως, με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε, να τους μάθουμε!  Καταγγέλλουμε την άσκηση βίας και τις πράξεις βανδαλισμού. Για το λόγο αυτό ήδη καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Καλούμε όλους τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους της πόλης μας αφού καταγγείλουν την συγκεκριμένη ενέργεια σε μια ανοικτή και δημόσια διαβούλευση για τον ορισμό του πλαισίου αποφυγής βίας, βανδαλισμών και ακροτήτων. Χρέος και υποχρέωση όλων μας είναι να κρατήσουμε πολιτικό ήθος και πολιτισμό.