Άγγ.Μακρυγιάννης:Κάθε μέρα που περνάει χάνετε τον έλεγχο κ.Σταμούλη

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Όμορφες Πόλεις” Μεγάρων – Ν.Περάμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η αλαζονεία σας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και η κατάσταση στο δήμο μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Ένα εργοτάξιο που αγοράστηκε από τον δήμο μας για να γίνει ΑΤΕΙ και σήμερα είναι κυριολεκτικά μία χωματερή με κλαδο-μπαζο-σκούπιδα, σκορπισμένη στο πάτωμα ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, βουνά από πεταμένα φωτιστικά, άχρηστα περίπτερα, άχρηστες στάσεις, άχρηστοι κάδοι σκουπιδιών και ότι άλλο άχρηστο υπάρχει με εργαζόμενους να περιφέρονται χωρίς κανένα αντικείμενο λέγοντας ότι απλά περιμένουν να πάρουν την σύνταξή τους πιθανόν σε κάνα-δύο χρόνια από τώρα.

Ειλικρινά δεν σας τιμά αυτή η τριτοκοσμική εικόνα που υπάρχει στο δήμο μας και ούτε μας αξίζει αυτό που κάνετε και όλα αυτά μερικές δεκάδες μέτρα από κατοικίες που άνθρωποι έχουν επενδύσει όλη τους την περιουσία για να τις αποκτήσουν. Πρέπει να καταλάβετε ότι έχει έρθει το τέλος αυτής της στασιμότητας που με μοναδική δική σας ευθύνη βιώνουμε ιδίως τα τελευταία χρόνια. Άραγε με τι απολογισμό θα ζητήσετε να σας ξαναψηφίσουν οι νέοι και νέες μας στις επόμενες εκλογές;

Νομίζετε ότι οι νέοι μας θα πειστούν με ένα δίμηνο ή τρίμηνο στο δήμο που θα ξανα-αυτοχρηματοδοτείσετε; Εύχομαι να μην κάνετε καμία επανάληψη σαν αυτήν που κάνατε στην Νέα Πέραμο προ ολίγους μήνες, με έντυπο που εκδώσατε και μοιράσατε με τα χρήματα του Μεγαρικού και Νεοπεραμιώτικου λαού, ευαγγελίζοντας ως έργο ένα παγκάκι που βάλατε το οποίο ήταν δωρεά.

Τουλάχιστον, δεν σέβεστε τον μετεωρολογικό σταθμό που μας άφησε ο αείμνηστος καθηγητής και αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Γκίνης αφήνοντάς τον να έχει πνιγεί από τα αγριόχορτα. Άραγε πόσο καιρό έχετε να πάτε στο εργοτάξιο και γραφεία όλων των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου; Αισθάνομαι, ότι τα έχετε όλα εγκαταλείψει προς χάριν των δημοσίων σχέσεων που κάνετε για να εκπληρώσετε άλλη μια φορά την ματαιοδοξία σας.

Δεν ανεχόμαστε άλλο να χρησιμοποιείται δημόσια αυτοκίνητα για να κάνετε τις δικές σας προσωπικές εργασίες και δημόσιες εμφανίσεις. Φτάνει πια η σπατάλη και η ψηφοθηρία με τα αυτοκίνητα της δημαρχίας. Είναι κάτι που πραγματικά δεν περίμεναν οι συμπολίτες μας από εσάς προσωπικά σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο. Κυκλοφορείτε 24 ώρες το 24ωρο με τα οχήματα του δήμου εσείς αλλά και οι αντιδήμαρχοι σας και όχι μόνον αυτό έχετε μετατρέψει το ασθενοφόρο που τόσο έχουν ανάγκη οι πόλεις μας σε βαν μεταφοράς εμπορευμάτων.

Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό το θέαμα που προσφέρετε στους συμπολίτες μας αλλά και των γύρω περιοχών εκτός δήμου, στέλνοντας το όχημα να σας κάνει και τα ψώνια στην Ελευσίνα, ούτε καν σε καταστήματα της πόλης μας που τόσο έχουν ανάγκη. Τελικά έχετε πιστέψει ότι όλα είναι δικά σας και ότι όλοι σας ανήκουμε; Μάλλον ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής, ρίχνοντας λίγο τον εγωισμό σας για να πορευτείτε το υπόλοιπο της ζωής σας με ειρήνη και γαλήνη μέσα σας.