ΠΟΕ – ΟΤΑ: «Οι εργαζόμενοι ούτε εκφοβίζονται ούτε τρομοκρατούνται»

Καταγγελία κατέθεσε η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. κατά της επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για εκφοβισμό και τρομοκράτηση δημοτικών υπαλλήλων. “Οι εργαζόμενοι ούτε εκφοβίζονται ούτε τρομοκρατούνται”, αναφέρει στην ανακοίνωση – καταγγελία της η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. έχει ως εξής:

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για αυταρχική συμπεριφορά και απειλές σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, προέβη σε έγγραφες και τηλεφωνικές απειλές για πειθαρχικές διώξεις και μηνύσεις κατά εργαζομένων του Δήμου χωρίς να υπάρχει λόγος ή αιτία. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απόλυτα καταδικαστέες.

 

Από μία «νεόκοπη» πολιτικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Τ.Α.), όπως είναι η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, θα περίμενε κανείς κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας. Αντ’ αυτού διαπιστώνεται πολύ πρόωρα, έπαρση, αλαζονεία και αυθάδεια από την πλευρά της. Στοιχεία ανησυχητικά, που μπορεί να εξελιχθούν σε επικίνδυνα.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) την καλεί να ζητήσει συγνώμη από τους εργαζόμενους που έθιξε και αναίτια απείλησε και επισημαίνει πώς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ούτε εκφοβίζονται ούτε τρομοκρατούνται. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ευσυνείδητα και αμερόληπτα και απαιτούν σεβασμό.